Relatiegeschenken

Kistje Thevenet-Delouvin Carte Noir Brut/ Carte Rosée

Kistje Thevenet-Delouvin Carte Noir Brut/ Carte Rosée
Licht
Krachtig
Kistje met twee bij elkaar passende champagnes van ons nieuwe champagnehuis Thevenet Delouvin. Ze weerspiegelen de expertise van het huis en de pinot meunier druif is toonaangevend in de wijnen.

THEVENET DELOUVIN CARTE NOIR BRUT
Carte Noire is een cuvée die zowel het terroir van Passy-Grigny. Hij is afkomstig van druiven van beide kanten van de vallei, de rechteroever (Passy-Grigny) en de linkeroever (Cerseuil-Troissy). In deze succesvolle champagne van het type ‘blanc de noirs’ domineert de pinot meunier met 75%, aangevuld door pinot noir. In de geur knapperig fruit van appel en peer, fijnzinnig floraal met vleugjes vanille en boter. In de ronde smaak subtiele hints van herfstvruchten. De dosage is 10gr/l. Een evenwichtige champagne die perfect dienst doet als feestelijke wijn maar door zijn kracht en frisheid ook als maaltijdbegeleider.

THEVENET DELOUVIN CARTE ROSÈE BRUT
Dit is een gemengde rosé champagne, die is gebaseerd op de cuvée Carte Noire waaraan ongeveer 12% rode wijn is toegevoegd. Deze rode wijn wordt gemaakt van druiven van oude wijnstokken pinot meunier uit Cerseuil en Passy-Grigny.
Lees meer
€68,95 per stuk
  • Bij 10 stuks €65,95 per fles
Op voorraad

Relatiegeschenken