Relatiegeschenken

Kistje Schäfer-Fröhlich / Stodden

Kistje Schäfer-Fröhlich / Stodden
Licht
Krachtig
Twee Duitse grootheden samen in een kistje. Schäfer-Fröhlich maakt één van de meest verfijnde rieslings van Duitsland, terwijl Jean Stodden al jaren aan de top staat als het om rode wijnen gaat! Twee prachtwijnen!

SCHAFER FROHLICH RIESLING TROCKEN
De ‘SF’ is een selectie van jonge stokken, afkomstig van de topwijngaarden en van de wijnranken uit lager gelegen wijngaarden. In de geur toont de wijn perzik, papaya, passievrucht en een hint van ananas. In de smaak worden licht ziltige minerale tonen aangevuld met tropisch fruit, citroengras en citroenmelisse. De wijn is ongekend zuiver en fijn en in de afdronk toont hij zijn kracht en diepte. Een mooie opstap naar de hogere wijnen van Schäfer-Fröhlich, want deze wijn heeft reeds diezelfde klasse.

JEAN STODDEN SPATBURGUNDER
Een aantrekkelijk geprijsde wijn met het typerende pinotkarakter van Stodden die al jong toegankelijk is. Afkomstig van wijnbergen die op het zuiden en zuidoosten gericht zijn en een bodem van zand, leem en steen hebben. De druiven worden met de hand geplukt, ontsteeld vergist en de wijn rijpt daarna op grote houten foeders. Dit levert een soepele, primair fruitige Spätburgunder op. Je ruikt rode bessen en kersen. In de smaak is hij sappig, fruitig (zwart en rood fruit), fris en bescheiden qua tannines. Door de aardse toets heerlijk bij een gerecht met paddenstoelen, gevogelte (ook wild) of bij de borrel met rillette van eend... Is bovendien een rode wijn die perfect samengaat met een gebakken visje. 
Lees meer
€36,50 per stuk
  • Bij 10 stuks €34,50 per fles
Op voorraad

Relatiegeschenken