Relatiegeschenken

Kistje ColleMassari / La Rasina

Kistje ColleMassari / La Rasina
Licht
Krachtig

Kistje met een koppel heerlijke, elegante Italiaanse wijnen in wit en rood. Ze komen uit Toscane en zijn afkomstig van twee succesvolle domeinen. La Rasina importeren wij inmiddels al 25 jaar en ColleMassari is tot 'Winery of the Year 2014' uitgeroepen!

COLLE MASSARI MELACCE VERMENTINO
Deze Toscaanse vermentino met de naam Melacce is werkelijk verrukkelijk! Een wijn met een super aantrekkelijke geur van wit fruit en fijne verse kruiden, zoals salie. Hij doet ons denken aan een mooie gruner veltliner uit Oostenrijk. In de smaak heeft de wijn rijpe tonen en is hij breed en mondvullend. Het witte fruit wordt met wat tropisch fruit aangevuld en de wijn is behoorlijk mineralig met een levendige zuurgraad. Tevens voorzien van een minuscuul prikkeltje wat de wijn extra opwekkend maakt. Wat een plezier!

LA RASINA TOSCANA SANGIOVESE
Deze IGT Toscana, voor 100% gemaakt van de sangiovese druif, is vrij licht en helder van kleur met in de geur aantrekkelijk rood en zwart (kersen)fruit. In de smaak is de wijn opvallend sappig, met heel fijn fruit, elegant, subtiel en een opmerkelijke complexiteit in de afdronk. Heel Toscaans en vooral heel erg lekker, bijvoorbeeld bij saltimbocca van kalfsvlees!

Lees meer
€26,50 per stuk
  • Bij 10 stuks €24,50 per fles
Op voorraad

Relatiegeschenken