Relatiegeschenken

Kistje Casas del Bosque Sauvignon en Cabernet Sauvignon Reserva

Kistje Casas del Bosque Sauvignon en Cabernet Sauvignon Reserva
Licht
Krachtig

Twee van de meest verkochte wijnen in onze winkel bij elkaar. De spetterende sauvignon blanc en de fruitige en vooral zeer smakelijke cabernet sauvignon. Een kistje met een hoog ‘lekker’ gehalte en wijnen die bij iedereen in de smaak zal vallen. Daarnaast zijn de wijnen voorzien van een nieuwe, eigentijdse uitmonstering. Al jaren één van de meest populaire kistjes uit ons assortiment. 

CASAS DEL BOSQUE SAUVIGNON BLANC RESERVA
Een populaire Sauvignon Blanc uit de Casablanca valley en nog biologisch ook. Een mooiere balans tussen alle aspecten van de sauvignon blanc druif is nauwelijks te vinden. Een beetje tropisch fruit, een beetje buxus, wat kruisbessen, strak, maar ook weer niet té. Voor ieder wat wils samengevat in één wijn. Veelvoudig winnaar van de titel ‘Beste Sauvignon Blanc van Chili’ en in de winkel één van de meest verkochte witte wijnen uit ons assortiment. Drink hem bij asperges, het zal je verbazen hoe geweldig dit samen gaat! 90 punten in alle Chileense wijngidsen en goud op het belangrijke ‘Catad d’Or.

CASAS DEL BOSQUE CABERNET SAUVIGNON RESERVA
Toen wijnmaker Grant Phelps in 2009 aantrad bij Casas del Bosque, ontwikkelde deze voorheen stevige en tanninerijke wijn zich tot zowel boeiend als heerlijk toegankelijk. De cabernet sauvignon druiven komen uit de valleien van Colchagua en Cachapoal, gelegen in de warme Rapel Valley. De wijn rijpt 10 maanden op barriques van Frans eikenhout. In de geur donker fruit, pruimen, bessen en bramen. In de smaak de typerende cassistonen, met daarnaast specerijen als kaneel, kruidnagel en koffiebonen. De fijne tannines dragen bij aan de toegankelijkheid, mooie structuur en lange, brede finale. 

Lees meer
€26,50 per stuk
  • Bij 10 stuks €24,50 per fles
Op voorraad

Relatiegeschenken