Relatiegeschenken

Budget Frankrijk: Kistje Petit Pont Languedoc

Budget Frankrijk: Kistje Petit Pont Languedoc
Licht
Krachtig

Voor Jérôme Vic en zijn vrouw Aurélie betaalt de steeds ruimere ervaring in het maken van geblende wijnen zich meer en meer uit. Er staan zoveel verschillende (biologisch verbouwde!) druivenrassen op de gaarden van dit grote château dat het assembleren een unieke kwaliteit is geworden. De Petit Pont wijnen zijn dan ook sterke troeven. Voordelige topkwaliteit, wijnen die veel mensen kunnen bekoren. 

PETIT PONT BLANC
Petit Pont is ontstaan door de grote vraag naar voordelige, maar goede, zuivere wijn. De volle, bloemige rijkdom van de vermentino, gemixt met de knisperend frisse smaken van de sauvignon, is een trouvaille die heel goed heeft uitgepakt. Daarom is de wijn erg levendig en frivool. De blend is aangevuld met beetjes chardonnay, grenache blanc en muscat. Door zijn levendige karakter prima als dagelijkse wijn.

PETIT PONT ROUGE
Een echte mediterrane wijn van Domaine Vic is deze, op het fruit gemaakte, wijn. Het is een niet alledaagse, maar slimme blend van grenache, cinsault en cabernet sauvignon. De druiven worden voorzichtig geselecteerd om ze vervolgens ongeschonden in de vaten te plaatsen. Ze vergisten daardoor van binnenuit. Dat levert een frisser en sappiger soort fruit op en te verwaarlozen tannines. Jong en licht gekoeld drinken in het zonnetje! (Alcohol 12,5%) 

Lees meer
€16,50 per stuk
  • Bij 10 stuks €14,95 per fles
Op voorraad

Relatiegeschenken