Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Ramonet Chassagne-Montrachet Clos Saint jean 2014

Clos Saint-Jean wordt beschouwd als de beste wijngaard in Chassagne-Montrachet voor pinot noir en Domaine Ramonet's percelen -tegen de heuvel op- produceren een van de aantrekkelijkste wijnen uit de gehele Côte de Beaune.

€64,95 Incl. btw
Niet op (vrije) voorraad.
Mocht u deze wijn willen bestellen, klik hier voor een voorraadcheck.
Wij lichten u zo spoedig mogelijk in.
Schrijf een review
Nog geen beoordeling
Beschikbaarheid: Vraag naar de levertijd

Rode pinot noir uit Chassagne wordt vaak gezien als iets rustiek. Dat is bij Ramonet nooit het geval. De rode wijnen van Premier Cru niveau  hebben het laatste decennium enorm aan pure kwaliteit gewonnen en zijn het kopen meer dan waard. 
Clos Saint-Jean wordt beschouwd als de beste wijngaard in Chassagne-Montrachet voor pinot noir en Domaine Ramonet's percelen van 50 rijen stokken -tegen de heuvel op- produceren een van de aantrekkelijkste wijnen uit de gehele Côte de Beaune. De bodem bestaat uit kalksteen en de stokken zijn gemiddeld 65 jaar oud. Helder rood kersenfruit domineert een de vitale, levendige wijn met minerale aroma's, die voortvloeien uit de kalksteen bodems, met hints van natte steen. De wijn is heel is heerlijk delicaat en heeft een subtiele textuur. Wijnstokken werden geplant in 1947.

Kleur: Rood
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Pinot Noir
Bijzonderheden:
Beoordelingen:

Pinot Noir (122)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies