Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Ramonet Chassagne Montrachet 2014

Deze village wijn (aangeplant in 1972!) van Ramonet licht al een tipje van de sluier op wat betreft hun premier en grand cru's. Hij is medium-bodied en zuiver in geur en smaak met een goede rijkdom en een sterke finish.

€59,95 Incl. btw
Niet op (vrije) voorraad.
Mocht u deze wijn willen bestellen, klik hier voor een voorraadcheck.
Wij lichten u zo spoedig mogelijk in.
Schrijf een review
Nog geen beoordeling
Beschikbaarheid: Vraag naar de levertijd

Chassagne-Montrachet ligt direct ten zuiden van Puligny-Montrachet. Samen delen ze de grand cru's Le Montrachet en Batard-Montrachet. Men maakt hier voornamelijk fantastische witte wijnen. De stijl van deze wijnen is vergeleken met Puligny Montrachet rijker en toegankelijker. Deze village wijn van Ramonet licht al een tipje van de sluier op wat betreft hun premier en grand cru's.
Rond en aantrekkelijk in de mond met een mooie neus, het vertoont gulle aroma's van bloemen en geel boomgaardfruit, met lichte heerlijke houtaroma's met een subtiele opbouwende gout-de-petrole. Hij is medium-bodied en zuiver in geur en smaak met een goede rijkdom en een sterke finish. Een grote waarde als fijne Village wijn. De wijnstokken werden geplant in 1972.

Kleur: Wit
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Chardonnay
Bijzonderheden:
Beoordelingen:

Chardonnay (194)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies