Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Ramón do Casar Treixadura 2015

Een mooi geconcentreerde en spatzuivere wijn heeft aroma’s van kruiden en bloemen, venkel, gras, rozemarijn en mimosa, zelfs iets roosachtigs. In de mond is de wijn harmonieus en intens van smaak en wordt de frisheid van het fruit mooi ondersteund.

  • Bij 12 stuks 9% korting
€15,95 Incl. btw
 In winkelwagen
Schrijf een review
Nog geen beoordeling

Een wijn van 100% treixadura met veel persoonlijkheid, structuur en lengte. De treixadura is het meest aangeplante en tevens meest karakteristieke druivenras in dit deel van de Ribeirostreek. De druiven groeien bij Ramón do Casar op de voor het ras meest ideale bodem, waardoor de eigenschappen van de variëteit optimaal tot uitdrukking komen. Het fruit wordt met de hand geplukt. Daarbij worden alleen de beste trossen geselecteerd en voor het ontstelen volgt nog een tweede strenge selectie. De druiven worden zacht geperst en op lage temperatuur gefermenteerd.
De mooi geconcentreerde en spatzuivere wijn heeft aroma’s van kruiden en bloemen, venkel, gras, rozemarijn en mimosa, zelfs iets roosachtigs. In de mond is de wijn harmonieus en intens van smaak en wordt de frisheid van het fruit mooi ondersteund door structuur en lengte. Heerlijk aromatische afdronk! 

Kleur: wit
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Treixadura
Bijzonderheden:
Beoordelingen:

Treixadura (2)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies