Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Pré Baron L'Elegante 2014

De druiven, afkomstig van oude stokken, worden bewust veel later geoogst, pas half oktober. De wijn doet dan ook denken aan een luxe Nieuw Zeelandse sauvignon: complex, rijp maar volkomen in balans met zijn prachtige natuurlijke zuren.

  • Bij 12 stuks 11% korting
€13,50 Incl. btw
Niet op (vrije) voorraad.
Mocht u deze wijn willen bestellen, klik hier voor een voorraadcheck.
Wij lichten u zo spoedig mogelijk in.
Schrijf een review
Nog geen beoordeling
Beschikbaarheid: Vraag naar de levertijd

Of de naam L’Elégante goed gekozen is, is een vaak gestelde vraag. Zeker, deze sauvignon is fraai en geraffineerd, maar pronkt door zijn rijke, rijpe karakter meer als een weelderige wijn. De druiven, afkomstig van oude stokken, worden bewust veel later geoogst, pas half oktober. De wijn doet dan ook denken aan een luxe Nieuw Zeelandse sauvignon: complex, rijp maar volkomen in balans met zijn prachtige natuurlijke zuren. De wijn verliest hierdoor niets aan frisheid, ondanks de rijke smaak en blijft het droge en levendige karakter van de sauvignon trouw. Aromatisch met citrus, witte perzik en exotisch fruit en witte bloemen. Een bijzondere maaltijdwijn met gastronomisch vermogen. Hij combineert goed met allerlei terrines, asperges met pasta of avocado met garnaaltjes.

Kleur: wit
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Sauvignon Blanc
Bijzonderheden: Biologisch
Beoordelingen:

Biologisch (178)
Sauvignon Blanc (31)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies