Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Peique Mencia 2014

Puur, sappig en verleidelijk met heerlijk fruit van zoete kersen en bosbessen, met zoete oosterse kruiderij. En zoals Nicolaas Klei het mooi kan verwoorden: “Smaakt wel als deftige bordeaux, maar kruidiger, landelijker, geheimzinniger”.

  • Bij 12 stuks 7% korting
€9,95 Incl. btw
 In winkelwagen
Schrijf een review
Nog geen beoordeling

Deze wijn van Peique is de afgelopen jaren door de Nederlandse wijnjournalisten het meest bejubeld. Zo plaatste Ronald de Groot van Perswijn de wijn in zijn persoonlijke top-10 van het jaar, heeft Nicolaas Klei de wijn gekozen voor zijn favorietenlijstje in Elsevier en als klap op de vuurpijl is de wijn door Harold Hamersma als enige Spaanse wijn onder de € 10,- beoordeeld met de maximaal te behalen drie sterren! Het is dan ook inderdaad een verrukkelijke wijn. Puur, sappig en verleidelijk met heerlijk fruit van zoete kersen en bosbessen, met zoete oosterse kruiderij. En zoals Nicolaas Klei het mooi kan verwoorden: “Smaakt wel als deftige bordeaux, maar kruidiger, landelijker, geheimzinniger”.

Kleur: Rood
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Mencia
Bijzonderheden: Biologisch
Beoordelingen: Harold Hamersma ***

Biologisch (178)
Mencia (1)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies