Pasteuning

Proefpakket online proeverij 3 - hele flessen

Proefpakket online proeverij 3 - hele flessen
Licht
Krachtig

Na twee succesvolle en totaal verschillende online proeverijen, zijn we blij dat we dit jaar er nog eentje aan kunnen bieden. Ditmaal -net als bij de eerste proeverij- gaan we op bezoek bij zes verschillende wijnhuizen, welke allemaal op hun eigen manier een leuke presentatie van hun wijn hebben gemaakt. 
We beginnen deze proeverij -hoe kan het ook anders in december- feestelijk met de Katharina van Sekthaus Raumland, gepresenteerd door Marie-Luise en Volker Raumland. Op halve fles, want deze wijn is niet over te schenken in een klein proefflesje. Na Raumland vertelt Christopher Loewen van Weingut Carl Loewen alles over zijn Riesling Alte Reben en daarna zakken we af naar Zuid Frankrijk - Limoux, waar Jan & Caryl Panman u alles vertellen én laten zien over hun Rives-Blanques Chardonnay 'Odysée'. De proefnotitie is verzorgd door de bekende Master of Wine Matthew Stubbs. 
Na de drie witte wijnen presenteren wij eveneens drie rode wijnen en deze serie wordt afgetrapt door Oliver Gabel van Weingut Gabel. Hij maakt in de Pfalz een prachtige Spätburgunder. Na Gabel gaan we naar het zonnige Valencia, waar Toni Arraez -voor zijn nieuwe winery- vertelt over zijn wijn 'Vivir Sin Dormir' en we eindigen in Toscane bij ColleMassari waar Federico Harrasser tekst en uitleg geeft over de gelijknamige wijn. Deze video is destijds in de strenge eerste lockdown opgenomen. 
Voor de selectie en presentatie hebben wij sommelier Kim Reisig weten te strikken. Kim is sommelier geweest bij bij deze toprestaurants: Cheval Blanc*, Ratatouille*, Taiko en Aan de Poel**. 

De wijnen die u zult proeven:

Wit:
Raumland Cuvee Katharina Brut Nature 2015
Carl Loewen Riesling Alte Reben Mosel 2018
Rives-Blanques Chardonnay Odysée Limoux 2019

Rood:
Weingut Gabel Spätburgunder Pfalz 2018
Arraez Vivir Sin Dormir Monastrell Jumilla 2018
ColleMassari Riserva Montecucco 2016

*Er zijn ook pakketten beschikbaar met ‘hele' flessen, de Raumland Katharina is dan jaargang 2014.

De gehele proeverij is Engels gesproken en wordt niet ondertiteld.

De prijs voor een proefpakket bestaande uit 6 wijnen: 
- in 0,1 liter flesjes € 39,95 incl. verzendkosten #
# Raumland Katharina wordt geleverd in een 0,375 ltr flesje
- in 0,75 liter flessen € 89,00 incl. verzendkosten

Hoe gaat het in zijn werk?

De pakketten met de normale 0,75 liter flessen kunt u elk moment van de week ophalen/laten verzenden. Voor de proeverij met kleine flesjes (0,1 ltr) plannen wij meerdere verzenddata. De eerste verzending vindt plaats op donderdag (de twee laatste bottelingen in december op woensdag, ivm de te verwachte drukte bij PostNL houden wij rekening een extra bezorgdag). Zodat u het gehele weekend de tijd heeft om uw proeverij in te plannen. Om de wijnen zo lang mogelijk op smaak te houden adviseren we u om álle flesjes bij ontvangst direct in de koelkast te bewaren. De rode wijnen kunt u een uur voordat u de proeverij begint op temperatuur laten komen.

U ontvangt na uw bestelling een link naar de film die u via Youtube kunt bekijken. Deze film staat altijd online en is niet gekoppeld aan een tijdstip. De link wordt niet gepubliceerd op onze website en is uitsluitend voor de deelnemers van de proeverij.  

Op de flessen printen wij een QR code (te scannen met uw telefoon) met een link naar de wijn op onze site. Hier kunt u verdere informatie over de wijn vinden en deze gemakkelijk bestellen! 

Wij hopen met deze proeverij u een bijzondere beleving te geven en u zich even te doen laten wanen in de wijngebieden bij de producenten. 
Wederom was het ontzettend leuk om deze film te maken (wij doen dit echt helemaal zelf) en volgend jaar hebben we weer een aantal leuke thema's in de planning! 

Heeft u suggesties of opmerkingen over deze proeverij, wij horen het graag! 

Cadeautip! Het is ook erg leuk om deze proeverij cadeau te geven of samen op afstand te beleven, u kunt via de site een ander afleveradres kiezen hiervoor.

Lees meer
€89,00 per stuk
Op voorraad

Pasteuning