Pasteuning

Proefpakket online proeverij 1 - hele flessen

Proefpakket online proeverij 1 - hele flessen
Licht
Krachtig

Het zal nog even duren voordat wij weer een proeverij kunnen organiseren zoals u dat van ons gewend bent, maar gelukkig bestaat er de digitale wereld en de mobiele telefoons, die veelal als camera hebben gediend. 

Tijdens de lockdown periode hebben wij meerdere wijnmakers gevraagd hun wijnen te presenteren vanuit de wijngaard en soms zelfs ook vanuit de wijnkelder. Een presentatie zoals wij gewend zijn wanneer wij zelf bij de wijnmakers op bezoek gaan. 

Aangezien wij veel met sommeliers werken, als leverancier van restaurants en hotels, leek het ons leuk om deze sommeliers te vragen om de online proeverij te presenteren, alsof zij bij u aan tafel staan. De spits wordt afgebeten door Cas Kratz, sommelier van restaurant Spectrum, bekroond met 2 michelinsterren en gesitueerd in het Waldorf Astoria Hotel. Cas heeft de wijnen geselecteerd en zal deze u presenteren. 

De proeverij is een leuke en inspirerende film geworden van bijna 40 minuten. U ziet de wijnmakers in hun eigen habitat, soms wat onwennig (voor alle wijnmakers was dit de eerste keer dat zij dit deden) en niet te vergeten zaten zij (vooral in Italië en Zuid Afrika) in een zware lockdown. Het betekent voor ons ook erg veel dat zij dit voor ons en u hebben gedaan! 

De wijnen voor deze proeverij zijn online te bestellen en wij bieden ze in twee verschillende formaten aan. Zo hebben wij deze doos met de 6 te proeven wijnen in de originele fles, hieruit kunt u met 12 tot 15 personen (op gepaste afstand) proeven, maar u kunt natuurlijk ook per keer een andere wijn proeven, dan speelt u de film in delen af. 

Naast de gewone flessen hebben wij speciale flesjes besteld van 10 cl., die wij voor u afvullen, zodat u ook met 1 of 2 personen kunt proeven zonder hele flessen te hoeven openen. Deze flesjes vullen wij op donderdagen af, zodat u deze vrijdag (of zaterdag als PostNL niet zo snel is) ontvangt. De wijn in deze flesjes blijft tenminste 3 dagen goed, dus kunt u tot en met zondag deze proeverij volgen. De prijs van de proefboxen zijn altijd inclusief bezorging, maar u kunt natuurlijk ook de flessen en flesjes in de winkel afhalen. 

De geselecteerde wijnen voor deze proeverij zijn:
Jean Stodden - Blanc de Noir 2019
Abbia Nova - Passerina del Frusinate San Giovanni 2018
Wagner-Stempel - Riesling Porphyr 2018
Uva Mira - The Mira Chardonnay 2017
Massimo Rivetti - Langhe Nebbiolo Avene 2018
Il Canovino - Valpolicella Superiore Ripasso 2016

De presentatie van de sommelier is in het Nederlands, van de wijnmakers in het Engels. De film is niet ondertiteld. 

Hoe gaat het in zijn werk?
De wijnen in de normale flessen (0,75 ltr) kunt u elk moment van de week bestellen. Voor de kleine flesjes (0,1 ltr) plannen wij meerdere verzenddata. U kunt op de site zien voor welke datum u besteld, wij versturen deze flesjes altijd op donderdag, zodat u het gehele weekend heeft om uw proeverij in te plannen. 

U ontvangt na uw bestelling een link naar de film die u via Youtube kunt bekijken. Deze film staat altijd online en is niet gekoppeld aan een tijdstip. De link wordt niet gepubliceerd op onze website en is uitsluitend voor de deelnemers van de proeverij.  

Op de flessen en flesjes printen wij een QR code (te scannen met uw telefoon) met een link naar de wijn op onze site. Zo kunt u uw favoriete wijn makkelijk bestellen! 

Wij hopen met deze proeverij u een bijzondere beleving te geven en u even te laten wanen in de wijnstreken. Wij hebben ontzettend veel plezier gehad met het maken van deze film en wij zijn voornemens dit met nog veel meer wijnen en wijnhuizen te gaan doen. Heeft u nog suggesties of opmerkingen over deze proeverij, wij horen het graag! 

Lees meer
€110,00 per stuk
Op voorraad

Pasteuning