Whisky

Old Perth Cask Strength nr 1 single malt whisky

Old Perth Cask Strength nr 1 single malt whisky
Licht
Krachtig

Old Perth Scotch Whisky is gestart in de beginjaren van de 20e eeuw, in de plaats Perth door de Thomson familie. Eind jaren '70 is het merk helaas verdwenen, tot 2013, toen het bekende Morrison & MacKey dit historische label weer oppakte en er prachtige blends voor maakte. Old Perth is ook de enige whisky in Perthshire die geblend wordt. 

In de geur heeft de whisky oosterse kruiden met donkere chocolade met room. Zwetend eikenhout met toffee en donkerrood fruit. De smaak is zeer kruidig met lichte zilte invloeden, Panacotta met eikenhout en Chinese zoet zure saus. Meer donkere chocolade met lichte espresso tonen. Klassieke sherry rijping. In de afdronk is hij lang en zeer smaakvol. Wat een krachtpatser!

Morrison and Mackay zijn onafhankelijke Schotse whisky kooplieden en producenten van de beste Schotse likeuren. Dit familie bedrijf dat gevestigd is in het hart van Perthshire, streeft ernaar om het beste aan te bieden dat Schotland te bieden heeft. De drie generaties lange ervaring in Schotse Whisky creëert een ongeëvenaarde passie voor de nationale drank. De eigen botteling- en mengfaciliteit en een toegewijd team zorgen voor een product van onovertroffen kwaliteit en service. De waarden van het familie-eigendom creëren sterke relaties met hun klanten, groot of klein, waar ter wereld ze ook zijn.

Lees meer
€49,95 per stuk
Niet op (vrije) voorraad, klik hier voor een voorraadcheck.
  • Inhoud700ml
  • Alcoholpercentage61,8%
  • Land van herkomstSchotland
  • Bijzonderheden
Tags

Whisky