Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Newman Pommard Vieilles Vignes 2014

Newman's Pommard Vieilles Vignes komt van twee verschillende oude wijngaarden, elk met bijzondere kenmerken. Hij is aromatisch, heeft mooi bessenfruit, bloemen en kruiden, alles omlijst door stevige maar goed geïntegreerde tannines.

  • Bij 12 stuks 4% korting
€44,95 Incl. btw
 In winkelwagen
Schrijf een review
Nog geen beoordeling

Newman's Pommard Vieilles Vignes komt van twee verschillende wijngaarden met bijzondere kenmerken. De eerste is 'Les Levrières'. Deze ligt aan de oostkant van Pommard en de wijnstokken, geplant in 1921, zijn met 90 jaar terecht vielles vignes te noemen! De opbrengsten zijn hierdoor laag en de kwaliteit bijzonder hoog. De tweede wijngaard is de ‘Vaumuriens’, deze ligt aan de zuidkant van Pommard en het terroir bestaat vooral uit klei en rotsen. Hier zijn de wijnranken ook al bijna 60 jaar geleden geplant. Van de village-wijnen van Newman is deze Pommard duidelijk de stevigste en kan het beste bewaard worden. Toch is deze Pommard tegelijk een van de elegantste in zijn soort. Hij is aromatisch, heeft mooi bessenfruit, bloemen en kruiden, alles omlijst door stevige maar goed geïntegreerde tannines. Toegankelijk en krachtig.

Kleur: Rood
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Pinot Noir
Bijzonderheden:
Beoordelingen:

Pinot Noir (122)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies