Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Musar White 2007

De witte Château Musar is zeldzaam en bijzonder van karakter. De druiven hebben voor ons onbekende namen: obaideh en merwah, maar zijn volgens Musar gerelateerd aan chardonnay en sémillon. De wijn gist en rijpt 9 maanden op eersteklas Frans eiken.

  • Bij 12 stuks 0% korting
€36,95 Incl. btw
 In winkelwagen
Schrijf een review
Nog geen beoordeling

De witte Château Musar is zeldzaam en bijzonder van karakter. De druiven hebben voor ons onbekende namen: obaideh en merwah, maar zijn volgens Musar gerelateerd aan chardonnay en sémillon. De wijn gist en rijpt 9 maanden op eersteklas Frans eiken uit Nevers. Het is een fonkelende, goudkleurige en gerijpte wijn. Romig en rijp, met verfijnde hints van citrus en honing. De vergelijking met oude mooi gerijpte cru's van de sémillondruif uit de Bordeaux gaat zeker op. Gun deze bijzondere wijn een paar uur zuurstof en drink 'm vooral niet te koel. Heerlijk bij mooie paté, foie gras of rillettes. Dat de wijnen goed ouderen bewijzen de wijnen uit de vijftiger en zestiger jaren die op het Château zelf nog gedronken worden!!

Kleur: Wit
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Obaideh, Merwah
Bijzonderheden:
Beoordelingen:

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies