Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Morgenster Morgenster 2010

De Morgenster is een rijke, mooi geconcentreerde compositie met heerlijke aroma's van zwarte bessen, pruimen, peper. Een mooi evenwicht tussen tannines, een rijpe vruchtensmaak en een heerlijke toets van zoethout, vanille en ceder.

  • Bij 12 stuks 8% korting
€48,95 Incl. btw
 In winkelwagen
Schrijf een review
Nog geen beoordeling

De druiven van merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc en petit verdot - speciaal aangeplant voor deze wijn - worden met de hand geoogst en op klassieke wijze geperst en vergist. De most van de verschillende rassen wordt apart vergist en gaat vervolgens gedurende vijftien maanden op Franse barriques. Daarna wordt de definitieve assemblage samengesteld. Die gaat nog een maand op tank voor de botteling plaatsvindt. De Morgenster is een rijke, mooi geconcentreerde compositie met heerlijke aroma's van zwarte bessen, pruimen, peper en andere kruiden. Het evenwicht tussen de tannines en de rijpe vruchtensmaak, omkleed door een heerlijke toets van zoethout, vanille en ceder, maken deze wijn tot een echte allemansvriend en uitstekende begeleider van geroosterd vlees en gerijpte kazen. Kan wel 20 jaar rijpen.

Kleur: Rood
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Petit Verdot
Bijzonderheden:
Beoordelingen: Robert Parker 94 punten, Platters Guide 5/5

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies