Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Masciarelli Marina Cvetic Montepulciano d'Abruzzo 2013

Wie wel eens Montepulciano drinkt kan bijna niet bevatten dat dit ook Montepulciano is. Krachtig, macht, inhoud, rijkheid en toch weer uiterst lichtvoetig. Kersen van de duurste groenteman.

  • Bij 12 stuks 7% korting
€29,95 Incl. btw
 In winkelwagen
Schrijf een review
Nog geen beoordeling

Een echt grote Montepulciano, die selectief wordt geoogst van een groot aantal prachtige wijngaardpercelen en die het verdient om meer dan een jaar te rijpen op nieuwe eiken vaten.
Een wijn die non-stop 'Tre Bicchieri' ontvangt in de Gambero Rosso en de afgelopen jaren al driemaal is uitgeroepen tot 'Wijn van het Jaar' door Proefschrift. En, zoals Harold Hamersma schrijft: "Dit is dus ook Montepulciano. Alsof je een emmer leeggooit. Volle gesofisticeerde, gesoigneerde, op en top Italiaanse, deze Marina.....Wie wel eens Montepulciano drinkt kan bijna niet bevatten dat dit ook Montepulciano is. Krachtig, macht, inhoud, rijkheid en toch weer uiterst lichtvoetig. Kersen van de duurste groenteman. Meisterstuckeiken. Hogeschooltannines...Lieve hemel, wat een wijn!".
Culinair voorstel: biefstuk van de haas met zwarte truffels.

Kleur: Rood
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Montepulciano
Bijzonderheden:
Beoordelingen: Tre Bicchieri' Gambero Rosso 3x Wijn van het Jaar Proefschrift Wijn Concours

Montepulciano (3)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies