Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Les Hautes Cances Cairanne Vieilles Vignes 2012

De Vieilles Vignes wordt ook wel de wijn voor Cornas-liefhebbers genoemd. Naast syrah heeft de wijn ook grenache in de blend van wijnranken die meer dan een eeuw oud zijn. Al jaren worden eiken vaten uit de Bourgogne ingezet voor de rijping.

  • Bij 12 stuks 10% korting
€19,95 Incl. btw
Niet op (vrije) voorraad.
Mocht u deze wijn willen bestellen, klik hier voor een voorraadcheck.
Wij lichten u zo spoedig mogelijk in.
Schrijf een review
Nog geen beoordeling
Beschikbaarheid: Vraag naar de levertijd

Al 15 jaar lang vinden wij de Vieilles Vignes de mooiste wijn van Hautes Cances. Gedurende die tijd heeft de wijn zelfs alleen maar aan klasse en elegantie gewonnen. De wijngaard waarin Jean Marie zoveel werk heeft gestoken, door sirene uit Côte Rôtie te enten op de oude wortelstokken, wordt voor deze wijn gebruikt. Deze bijzondere verrichting heeft werkelijk effect. Ze draagt bij aan fraîcheur van het fruit en een verfijnde structuur van de wijn. Deze wijn gaat de diepte in. De Vieilles Vignes wordt ook wel de wijn voor Cornas-liefhebbers genoemd. Naast syrah heeft de wijn ook grenache in de blend van wijnranken die meer dan een eeuw oud zijn. Al jaren worden (gebruikte) eiken vaten uit de Bourgogne ingezet voor de rijping. Hier telt de ervaring. Het genuanceerde fruit zet zich mijlenver voort, zowel in de geur als de smaak. Zo herkennen wij onder andere aroma’s van mokka, rook en frisse menthol. 
Een werkelijk prachtige biologische wijn! 

Kleur: Rood
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Grenache Syrah Mourvedre
Bijzonderheden: Biologisch
Beoordelingen:

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies