Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

L'Amauve Vin de Pays de Vaucluse 2014

In de neus veel kersen- en donker bessenfruit, die samen met het frisse zuurtje een sappig-fruitige aanzet in de mond geven. Daarbij voegen zich subtiele, aroma’s van rozemarijn en jeneverbes.

  • Bij 12 stuks 6% korting
€7,95 Incl. btw
 In winkelwagen
Schrijf een review
Nog geen beoordeling

Ver onder de grillige en hooggelegen rotspartijen van Séguret, aan het riviertje de Ouveze, ligt een aaneengesloten ‘model perceel’. Christian Voeux maakt hier een ijzersterke Vin de Pays van grenache en syrah, die eigenlijk veel te goed is voor de categorie landwijn. Handgeoogst en met een laag rendement om maximale gezondheid en concentratie van het sap te verkrijgen. Zelfs voor deze Vin de Pays worden veel onvolkomen trossen zonder pardon verwijderd! In de neus veel kersen- en donker bessenfruit, die samen met het frisse zuurtje een sappig-fruitige aanzet in de mond geven. Daarbij voegen zich subtiele, kruidige aroma’s van rozemarijn en jeneverbes. De milde tannines zorgen voor een prettige structuur.

Kleur: Rood
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Syrah, Grenache
Bijzonderheden:
Beoordelingen:

Grenache / Garnacha (76)
Shiraz / Syrah (101)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies