Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

La Spinetta Nebbiolo Langhe 2012

Een pure nebbiolowijn van La Spinetta voor een interessante prijs. De wijn komt van jonge wijnranken (17-20 jaar) die aangeplant staan op een geweldig terroir, genaamd Starderi. Van dit terroir komt ook hun geweldige gelijknamige Barbaresco.

  • Bij 12 stuks 6% korting
€28,25 Incl. btw
Niet op (vrije) voorraad.
Mocht u deze wijn willen bestellen, klik hier voor een voorraadcheck.
Wij lichten u zo spoedig mogelijk in.
Schrijf een review
Nog geen beoordeling
Beschikbaarheid: Vraag naar de levertijd

Een pure nebbiolowijn van La Spinetta voor een interessante prijs. De wijn komt van jonge wijnranken (17-20 jaar) die aangeplant staan op een geweldig terroir, genaamd Starderi. Van dit terroir komt ook hun geweldige gelijknamige Barbaresco. De nebbiolo rijpt 12 maanden op medium getoast Frans eiken. De diepgang is bij de jonge wijn al wonderbaarlijk groot. Hij bezit de typische nebbiolo-tint, karmijnrood met bruinige reflexen van de rijping op nieuw hout. De geuraanzet is zoet en open en leidt naar donkerrood fruit, munt, kruiden en zoethout, waaraan een genuanceerde nebbiolo is te herkennen. De smaak toont detail en subtiele finesse, een grote zuiverheid qua fruit en algehele balans. Om alle geur- en smaaktonen te omschrijven zouden we nog een aantal regels nodig hebben! De wijn heeft de mooie tanninestructuur die zo kenmerkend is voor de nebbiolodruif, en de mogelijheid om nog zo'n 15 jaar te evolueren.

Kleur: Rood
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Nebbiolo
Bijzonderheden:
Beoordelingen:

Nebbiolo (9)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies