Relatiegeschenken

Kistje The Uva Mira Chardonnay/Cabernet Sauvignon

Kistje The Uva Mira Chardonnay/Cabernet Sauvignon
Licht
Krachtig

Kistje met een fles The Uva Mira Chardonnay en een fles The Uva Mira Cabernet Sauvignon

The Uva Mira Chardonnay

Op de hellingen van de Helderberg, met wijngaarden op 385 meter hoogte die gericht zijn op het noordwesten en noordoosten, rijpen langzaam de chardonnay druiven voor de 'The Mira' Chardonnay. Overdag krijgen de druiven veel zon en 's nachts koelen de druiven af door het koude zeewater van de False Bay. Beide invloeden komen dan ook duidelijk terug in de smaak. Zo heeft de wijn een rijke geur, met tonen van wit fruit, limoen en witte bloemen. De wijn doet in de geur denken aan een Bourgogne uit een warm jaar. In de smaak zet de wijn slanker aan dan de geur doet vermoeden, maar schijn bedriegt! Al snel komen de mineralen opzetten en ontwikkeld het fruit zich in de mond.

The Uva Mira Cabernet Sauvignon

The Mira Cabernet Sauvignon komt van de lager gelegen percelen van het domein, tussen de 300 en 400 meter boven zeeniveau. Hier is het iets warmer en daar gedijt de cabernet sauvignon bijzonder goed. De wijngaarden zijn op het zonnige noord-noordoosten gericht en 's nachts worden de wijngaarden gekoeld door een frisse wind van False Bay. Zo is de rijp- én frisheid gegarandeerd.
De wijn heeft een aantrekkelijke geur met cassis, rode kersen, minerale tonen, fynbos en tabaksbladeren. In de smaak heeft de wijn een opvallende fijnheid en elegantie. De zachte tannines zijn perfect geïntegreerd evenals de subtiele houtlagering.

 

 

Lees meer
€48,95 per stuk
  • Bij 10 stuks €46,95 per fles
Op voorraad

Relatiegeschenken