Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Keller Silvaner Feuervogel 2015

Deze Silvaner behoort tot de allerbesten die er te vinden zijn. Hij toont geur- en smaakovereenkomsten met de Grüner Silvaner van Keller, maar heeft een fraaier spectrum aan aroma's, die zich uiten op diepe en subtiele manier.

€34,95 Incl. btw
Niet op (vrije) voorraad.
Mocht u deze wijn willen bestellen, klik hier voor een voorraadcheck.
Wij lichten u zo spoedig mogelijk in.
Schrijf een review
Nog geen beoordeling
Beschikbaarheid: Vraag naar de levertijd

De Feuervogel Silvaner komt van wijnstokken van meer dan een halve eeuw oud. Ze produceren in drogere jaren doorgaans kleinere bessen met een dikkere schil, die pas eind september worden geoogst. Klaus-Peter Keller legt uit dat honderd jaar geleden, meer dan de helft van het gebied was beplant met dit ras en suggereert dat het wellicht de ziel van Rheinhessen weerspiegelt als geen enkel ander druivenras'.
De wijn vergist op grote vaten van 2400 liter. Deze Silvaner behoort tot de allerbesten, die er te vinden zijn. Hij toont geur- en smaakovereenkomsten met de Grüner Silvaner van Keller, maar heeft een fraaier spectrum aan aroma's, die zich uiten op diepe en subtiele manier. De wijn is droog en toont grip, maar blijft ingetogen in de mond, met rokerige, stenigminerale tonen en is subtiel kruidig. Het lijkt boeiend om wat flessen een paar jaar te laten ouderen.

Kleur: wit
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Silvaner
Bijzonderheden:
Beoordelingen: Robert Parker 91 punten Jancis Robinson 17/20

Silvaner (5)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies