Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Janasse Viognier 2012

Door de houtrijping is de wijn vet en romig en kan makkelijk als een 'piraat' uit de buurt van Condrieu fungeren; de kwaliteit is geweldig mooi, eentje voor de middenafstand en een waar feest is van expressie en levendigheid.

  • Bij 12 stuks 9% korting
€19,95 Incl. btw
Niet op (vrije) voorraad.
Mocht u deze wijn willen bestellen, klik hier voor een voorraadcheck.
Wij lichten u zo spoedig mogelijk in.
Schrijf een review
Nog geen beoordeling
Beschikbaarheid: Vraag naar de levertijd

De viognier is aangeplant door Janasse in 1995 en groeit op een zanderige ondergrond met veel kiezel en keien. De vergisting gebeurt voor 25% op nieuwe eiken vaten en de most blijft 6 maanden op zijn gistdepot liggen. De malolactische gisting wordt tegengehouden vanwege het bewaren van genoeg frisse zuren. De wijn heeft mooi fruit van perzik, abrikoos, exotisch fruit en honing. Door de houtrijping is de wijn vet en romig en kan makkelijk als een 'piraat' uit de buurt van Condrieu fungeren; de kwaliteit is geweldig mooi, eentje voor de middenafstand en een waar feest is van expressie en levendigheid. Zeldzaam goede 100% viognier voor de Zuid-Rhône. (er worden slechts 5000 flessen geproduceerd)

Kleur: wit
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Viognier
Bijzonderheden:
Beoordelingen:

Viognier (18)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies