Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Jacopo Poli Grappa Moscato 0,5ltr

Deze zachte grappa heeft florale en kruidige aroma’s van rozen, oranjebloesem, nootmuskaat en salie. Prachtig zuiver en elegant, heerlijk na de maaltijd, naast de koffie of als scheutje in de koffie, voor een echte Italiaanse ‘caffè corretto’!

€56,95 Incl. btw
 In winkelwagen
Schrijf een review
Nog geen beoordeling

In deze zachte grappa is de aromatische muskaatdruif duidelijk terug te proeven.
Jacopo Poli Moscato is een ‘single vintage’ grappa die gemaakt is van moscato bianco druiven die worden verbouwd in de Euganei-heuvels in Veneto. Dankzij de vulkanische bodem en de koelte kunnen hier druiven geteeld worden met een extra hoge zuurgraad en aromatiek, beide belangrijke voorwaarden om een aromatisch distillaat te verkrijgen. De moscato druiven worden vergist op roestvrij staal en daarna gedistilleerd in een koperen stookketel. Het uiteindelijke distillaat bevat 75% alcohol en wordt met gedistilleerd water naar een alcoholpercentage van 40% gebracht. Voor botteling rijpt de grappa minimaal 6 maanden op RVS. Hij heeft florale en kruidige aroma’s van rozen, oranjebloesem, nootmuskaat en salie. Prachtig zuiver en elegant, heerlijk na de maaltijd, naast de koffie of als scheutje in de koffie, voor een echte Italiaanse ‘caffè corretto’!

Nb:De Grappa is uitsluitend online te bestellen, i.v.m. Nederlandse wetgeving mogen wij deze niet verkopen vanuit de winkel.

Alcoholpercentage: 40%
Land van Herkomst: Italië

Moscato (3)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies