Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Horeca

Met kwaliteit een hogere omzet

Dankzij het brede en hoogwaardige assortiment verzorgd Pasteuning voor veel restaurants en hotels de wijnkaart. Dankzij onze centrale ligging in Amsterdam en onze ruime openingstijden kunnen wij flexibel en snel leveren. 

Wij adviseren u graag over de wijnkaart, of dit nu voor een eetcafé of een top restaurant is; goede wijn wordt er in elke prijsklasse gemaakt. Graag adviseren wij ook voor uw wijn-spijs combinaties en kunnen wij ook een goed uitgebalanceerde wijnkaart maken die naadloos aansluit bij de keuken. 
In de praktijk blijkt een mooie wijnkaart steeds vaker de doorslag te geven voor de keuze van de gast. En goede wijn hoeft helemaal niet (te) duur te zijn en een extra verkochte fles wijn levert meer op dan een te duur betaald glas wijn van matige kwaliteit!  

Enkele referenties:

- Conservatorium Hotel
- Restaurant Brut de Mer
- Hilton Schiphol
- Restaurant De Scheepskameel
- Restaurant Rijsel
- Eetcafé De Blauwbrug
- Hotel The Grand
- Restaurant Chang-I
- Lloyd Hotel
- Le Restaurant

      

- Julius Bar
- Restaurant van 't Spit
- Restaurant Prego
- Restaurant Ratatouille
- Restaurant Pure-C
- Restaurant The Jane
- Restaurant Joelia
- Wijnbar Mendoza
- De Treeswijkhoeve
- Frietatelier Amsterdam

Naast wijnen verzorgen wij ook voor meerdere restaurants het glaswerk. Wij zijn importeur van het glasmerk 'Stölzle' en zij kunnen tegen buitengewoon interessante prijzen gegraveerde (wijn)glazen verzorgen. Het assortiment van Stölzle vindt u hier, en heeft u interesse in gegraveerde glazen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Hieronder kunt u onze horecaprijslijst downloaden. Deze lijst is alleen wel beveiligd met een wachtwoord, deze kunt u telefonisch (020-6622455) of via ons contactformulier aanvragen. Natuurlijk kunnen wij u ook een gedrukte versie sturen, dit kan eveneens via ons contactformulier

 Horecaprijslijst
Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies