Horeca

Dankzij het brede en hoogwaardige assortiment verzorgt Pasteuning voor veel restaurants en hotels de wijnkaart. Dankzij onze centrale ligging in Amsterdam en de ruime openingstijden kunnen wij flexibel en snel leveren. 

Wij adviseren u graag over de wijnkaart, of dit nu voor een eetcafé of een toprestaurant is; goede wijn wordt in elke prijsklasse gemaakt. Graag adviseren wij ook voor uw wijn-spijs combinaties en tevens kunnen wij een goed uitgebalanceerde wijnkaart maken die naadloos aansluit bij de keuken. 
In de praktijk blijkt een mooie wijnkaart steeds vaker de doorslag te geven voor de keuze van de gast. Goede wijn hoeft helemaal niet (te) duur te zijn en een extra verkochte fles levert meer op dan een te duur betaald glas wijn van matige kwaliteit!  


Enkele referenties:

- Conservatorium Hotel
- Restaurant Brut de Mer
- Hilton Schiphol
- Restaurant De Scheepskameel
- Restaurant Rijsel
- Eetcafé De Blauwbrug
- Hotel The Grand
- Restaurant Chang-I
- Lloyd Hotel
- Le Restaurant

      

- Julius Bar
- Restaurant van 't Spit
- Restaurant Prego
- Restaurant Ratatouille
- Restaurant Pure-C
- Restaurant The Jane
- Restaurant Joelia
- Wijnbar Mendoza
- De Treeswijkhoeve
- Frietatelier Amsterdam

Naast wijnen verzorgen wij ook voor meerdere restaurants het glaswerk. Wij zijn importeur van het glasmerk 'Stölzle' en zij kunnen tegen buitengewoon interessante prijzen gegraveerde (wijn)glazen leveren. Het assortiment van Stölzle vindt u hier. Heeft u interesse in gegraveerde glazen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Hieronder kunt u onze horecaprijslijst downloaden. Deze lijst is echter beveiligd met een wachtwoord, dit kunt u telefonisch (020-6622455) of via ons contactformulier aanvragen. Natuurlijk kunnen wij u ook een gedrukte versie toesturen, ook die kunt u aanvragen via ons contactformulier

 Horecaprijslijst