Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Henry de Vézelay Bourgogne Vézelay 'Terroir' Blanc 2014

De ‘Terroir’ wordt gemaakt van druiven die uit het beschermde natuurgebied ‘Morvan’ komen. Sinds 2006 mag de cave hier op beperkte schaal druiven telen onder strikte voorwaarden. Uitsluitend biologisch en geen bestrijdingsmiddelen.

  • Bij 12 stuks 10% korting
€15,50 Incl. btw
 In winkelwagen
Schrijf een review
Nog geen beoordeling

De ‘Terroir’ wordt gemaakt van druiven die uit het beschermde natuurgebied ‘Morvan’ komen. Sinds 2006 mag de cave hier op beperkte schaal druiven telen onder strikte voorwaarden. Uitsluitend biologisch en geen bestrijdingsmiddelen, de grond mag alleen maar machinaal bewerkt worden. Maar ook voor in de cave gelden regels. Zo mogen er geen gisten toegevoegd worden aan de wijn, mag er minimaal zwavel gebruikt worden, is lichte filtratie toegestaan en het afval (steeltjes en lie) dienen op natuurvriendelijke manier verwerkt te worden. Het resultaat is een prachtige witte Bourgogne met een zeer minerale, ziltige toon. Hij heeft voortreffelijk citrusfruit, mooie complexe tonen en een dorstlessende frisheid. Zijn kracht doet hem uitstekend combineren met diverse visgerechten.

Kleur: Wit
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Chardonnay
Bijzonderheden:
Beoordelingen:

Chardonnay (194)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies