Hans Melissen - Wijngek

Hans Melissen - Wijngek
Licht
Krachtig

Ook in deze bundel korte verhalen gaat Hans Melissen door in de traditie van zijn debuut Château Poeha, waarin de wijnwereld met een knipoog wordt bekeken. De verhalen zijn vol humor en hilariteit, maar ook met grote liefde voor mens en natuur geschreven.
De waanzin en blabla rondom wijn wordt op geestige wijze doorgeprikt.
Dat Melissen's verhalen aanslaan blijkt wel uit de oplagecijfers van zijn vorige boeken (meer dan 250.000), die het voornamelijk van de mondreclame moeten hebben.
Zijn boeken verschijnen niet alleen in het traditionele boekenkanaal maar in allerlei nichemarkten. Tegenwoordig vanzelfsprekend ook via zijn eigen website www.melissen.tv en de www.dewijngek.nl
Scenarioschrijver en regisseur Hans Melissen, heeft nu definitief met het film- en televisiewezen gebroken en zich geheel toegelegd op het uitgeven van zijn eigen boeken.
Eerder verschenen werk: Château Poeha (2003), Vloeibare Liefde (2004), Verhalen met een slok op (2005), Wijnen met een lange Neus (2006), Kom Vul de Glazen (gedichten) 2007), Fransen kunnen niet koken en hebben Geen Verstand van Wijn / Over Rare Druiven en Vrolijke Fransen 2008, Het Festijn van Kaas & Wijn (2009), Het Festijn van Vlees & Wijn (2010)
Melissen werkte met regisseurs als Bert Haanstra, Fons Rademakers, Frans Weiss en Ben Sombogaart. Regisseerde zelf vele films en tv- programma¿s waarvan de bekendste De Stoel en Villa Felderhof waren.
De verhalen zijn zo gecomponeerd dat je goed merkt dat Melissen scenarioschrijver is. Ze kennen bijna allemaal verrassende wendingen. Soms op het bizarre af. Dat maakt het ook zo leuk. Melissen weet ook goed een situatie te schetsen, waardoor menig verhaal concreet wordt voor iemand die ook maar een beetje van goede wijn houdt.

Lees meer
€10,00 €4,95 per stuk
Op voorraad