Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Fondrèche Nadal 2012

De wijn heeft, net als de Fayard, aardbeien in de geur, maar daarnaast domineren hier meer zwarte kersen, blauwe bessen, viooltjes, wierook en een toef chocola. Mooi vol van smaak, maar niet zwaar.

  • Bij 12 stuks 9% korting
€15,95 Incl. btw
Niet op (vrije) voorraad.
Mocht u deze wijn willen bestellen, klik hier voor een voorraadcheck.
Wij lichten u zo spoedig mogelijk in.
Schrijf een review
Nog geen beoordeling
Beschikbaarheid: Vraag naar de levertijd

De Nadal is de meest populaire wijn van Fondrèche. De wijn is elk jaar weer opwekkend, smakelijk en in balans. Ook zonder publicatie in ons Wijnbulletin gaat de wijn snel op! De basis van deze wijn is 50% grenache en 40% syrah. De 10% mourvèdre mag achterop, maar zorgt wel voor de balans. De grenache wordt opgevoed op de bijzondere eivormige, betonnen cuves, de andere twee rassen krijgen een opvoeding op eiken ‘foudres’. De wijn heeft, net als de Fayard, aardbeien in de geur, maar daarnaast domineren hier meer zwarte kersen, blauwe bessen, viooltjes, wierook en een toef chocola. Mooi vol van smaak, maar niet zwaar. In de afdronk proef je naast het fruit ook subtiele tonen van Provençaalse kruiden.

Kleur: Rood
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Grenache Syrah Mourvedre
Bijzonderheden: Biologisch
Beoordelingen: Wine Advocate 93 punten

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies