Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Deakin Azahara Sparkling Shiraz

De Sparkling Shiraz is een fruitige droge mousserende wijn met kersen- en zwartebessen fruit, confiture, licht kruidig met wat cacao op de achtergrond en een vleugje zoethout. De tannines zijn mild. Fris drinken op 8-10 graden.

€16,95 Incl. btw
 In winkelwagen
Schrijf een review
Nog geen beoordeling

Rode mousserende wijnen worden niet veel geproduceerd en de meeste zijn ook nog lichtzoet tot zoet.  In Australié wordt dit type wijn serieus genomen en overwegend als droge variant gemaakt. Azahara betekent 'oranje bloesem' in het Arabisch en werd in de Moorse tijd in Spanje veel gebruikt als poetische omschrijving.
Deze "Aussie' van shiraz met een deeltje ruby cabernet is een interessante kwaliteit.
De wijn is diep paarsrood van kleur. Het is een fruitige droge wijn met kersen- en zwartebessen fruit, confiture, licht kruidig met wat cacao op de achtergrond en een vleugje zoethout. De tannines zijn mild. Fris drinken op 8-10 graden. Australiers drinken deze wijn vaak bij pizza's maar met bijvoorbeeld eend of  tonijnsteak levert het een spannend combinatie op.

Kleur: Rood
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Shiraz
Bijzonderheden:
Beoordelingen:

Shiraz / Syrah (101)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies