Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Coulaine Chinon 2012

Deze biologische wijn is ongefilterd en zeer laag in alcohol en zwavel! Hij is uiterst elegant, licht en drinkbaar. Heerlijk dartel en gewoonweg erg lekker. Het fijne fruit toont o.a. frambozen en aardbei, en een tikje ceder geeft pit aan de wijn.

  • Bij 12 stuks 8% korting
€14,95 Incl. btw
Niet op (vrije) voorraad.
Mocht u deze wijn willen bestellen, klik hier voor een voorraadcheck.
Wij lichten u zo spoedig mogelijk in.
Schrijf een review
Nog geen beoordeling
Beschikbaarheid: Vraag naar de levertijd

Goed voorbeeld van een moderne, zuiver gemaakte Chinon. Een tegenpool van de vele stugge Chinon's die een lange rijpingstijd behoeven. Deze biologische wijn (Ecocert certificaat) is ongefilterd en zeer laag in alcohol (slechts 11.5%) en in zwavel! Hij is uiterst elegant, licht en drinkbaar. Heerlijk dartel en  gewoonweg erg lekker. Het fijne fruit toont onder andere frambozen en aardbei, en een tikje ceder geeft pit aan de wijn. De vinificatie en opvoeding vinden plaats op cuve en gedeeltelijk op gebruikte (grote) houten vaten. Het terroir voor deze cabernet franc, dat rond het Château zelf ligt, bestaat uit zand en kalk-houdende klei op een ondergrond van kalksteen. De wijn is smakelijk bij wit vlees, gevogelte, groentegerechten en geitenkaas zoals de Ste Maure de Touraine.

Kleur: Rood
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Cabernet Franc
Bijzonderheden: Biologisch
Beoordelingen:

Biologisch (178)
Cabernet Franc (40)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies