Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Clement-Châtenoy Menetou Salon 2015

De blending van de verschillende sauvignon wijnen is het secure werk voor de botteling in de lente. Het resultaat is een uitmuntende wijn met een krachtige stuivende geur en alle kenmerken van een grote sauvignon.

  • Bij 12 stuks 9% korting
€17,50 Incl. btw
 In winkelwagen
Schrijf een review
Nog geen beoordeling

We moeten het vaak herhalen. Sancerre en Pouilly-Fumé zijn fameuze namen in deze wijnstreek en de wijnen hebben daarom hun prijs. Net als uit Chablis zijn er teveel goedkope wijnen onder die namen op de markt. Bijna altijd is het zonde daar geld in te steken. De Menetou van Clément is een buitengewoon goed alternatief en het proberen waard. De druiven van de aparte percelen worden omzichtig binnengebracht, slechts geholpen door de zwaartekracht. De ongekneusde druiven worden geperst en de vergisting begint spontaan. De blending van de verschillende sauvignon wijnen is het secure werk voor de botteling in de lente. Het resultaat is een uitmuntende wijn met een krachtige stuivende geur en alle kenmerken van een grote sauvignon. Vers wit en groen fruit en heerlijk bloemig. De smaak is sappig, heel fris en duurt lang. De wijn verdient pure vis, schelp- en schaaldiergerechten of andersom natuurlijk! De verfijnde geitenkazen uit de streek ook niet vergeten.

Kleur: wit
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Sauvignon Blanc
Bijzonderheden:
Beoordelingen:

Sauvignon Blanc (31)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies