Lunchverzorging

Met de Pasteuning bedrijfslunchservice bevoorraden wij dagelijks een groot aantal bedrijfskantines in Amsterdam, Amstelveen en Schiphol-Oost. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid is onze grote kracht. Ons team, bestaande uit 15 ervaren cateringmedewerk(st)ers, begint iedere werkdag in alle vroegte om een zo goed mogelijk product af te kunnen leveren, alles dagvers! Door de beschikking over drie auto’s met chauffeur, is ook de punctualiteit gegarandeerd.

Dagelijks leveren wij:
Vleeswaren (hoofdzakelijk scharrel/biologisch en E-nummervrij)
Hollandse kazen (met dierenwelzijn label)
Biologische melkproducten
Vruchtensappen, al dan niet vers geperst
Brood van de warme bakker en E-nummervrij brood uit Zeeland
Warme maaltijden
Huisgemaakte salades
Alle fruit- en groentensoorten 
Broodjeslunches t.b.v. vergaderingen e.d.
Maar ook:
Frisdranken, wijnen en bier
Grootverbruiksartikelen
Huishoudelijke artikelen

Tevens kunnen wij ook gebak verzorgen, mits één dag van tevoren besteld.
Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige producten. Zo geven wij de voorkeur aan diervriendelijk vlees en de kazen van weidekoeien uit de Beemster. Daarnaast werken wij met veel verschillende kleine producenten, die voor de beste kwaliteit gaan. Zo zijn de meeste producten zonder E-nummers, biologisch en zonder gluten gemaakt.  

Eén prijs per persoon, dagelijkse variatie
U kunt elke dag bestellen wat u nodig heeft, maar u kunt er ook voor kiezen ons elke dag een samenstelling te maken van brood, beleg, dranken en warme gerechten. De mogelijkheden zijn bijna oneindig! U hoeft ons alleen maar te laten weten met hoeveel mensen u wilt lunchen.
Voor uw gemak hoeven wij het aantal personen slechts één dag van tevoren weten.
Zo hoeft u nooit teveel te bestellen.
Uiteraard staan wij open voor speciale wensen, wij werken altijd naar het gecreëerde budget, zodat u altijd krijgt waar u recht op heeft en wij ook de mogelijkheid hebben u zo nu en dan te verrassen met een (hartige) lekkernij.  Dit concept kan al vanaf € 3,95 per persoon per dag (exclusief BTW). 

Hoe gaat het in zijn werk?
Indien uw bedrijf binnen ons bezorgbereik valt (voor overzicht klik hier), is het mogelijk een dagelijkse lunch te bestellen. Drie maal per week (ma-wo-vr) is ook mogelijk. Bij lunchverzorging dient de gemiddelde ordergrootte tenminste € 60,00 per dag / levering te zijn , voor een gratis bezorging aan huis/kantoor (voor belegde broodjes gelden andere bezorgtarieven). Wij vragen u dan een dag van tevoren de bestelling per email te sturen. Iedere dag worden dezelfde route’s gereden, hierdoor zal de levertijd dagelijks vrijwel gelijk zijn. 
Voor uw én ons gemak factureren wij per halve maand. 

Prijslijst Lunchverzorging: