Catering

De pure keuken: alles vers, biologisch of scharrel en praktisch E-nummer vrij

Al meer dan 30 jaar is Pasteuning actief als cateraar. Ooit begonnen met het smeren van broodjes voor kantoren in onze omgeving. En broodjes smeren doen wij nog steeds, en dan wel hele lekkere! E-nummer vrij brood, zelfs zonder broodverbeteraar, belegd met Hollandse kazen van melk van blije koeien en vleeswaren die zonder E-nummers en met veel minder zout gemaakt worden. Is ook helemaal niet nodig als je biologisch- of scharrelvlees gebruikt! 

Catering Amsterdam

Deze vleeswaren, kazen en broden zijn ook los te bestellen en dan komen wij bij onze volgende activiteit: de lunchverzorging. In groot Amsterdam verzorgen wij voor diverse kantoren de dagelijkse lunch. Elke dag vers gesneden, elke dag vers gebracht door onze eigen chauffeurs. Alleen maar de lekkerste ingrediënten voor een heerlijke boterham of salade, voor een redelijke prijs. Natuurlijk niet zo goedkoop als de supermarkt, maar wij werken liever niet met de bio-industrie. Het gaat tenslotte ook over uw gezondheid! 

Feesten en Recepties

Ook kunt u door ons uw feest of receptie laten verzorgen. Van smakelijke kleine borrelhapjes tot aan complete buffetten. Uiteraard 'all-in', zo kunnen wij het bedienend personeel en de aankleding verzorgen. En mocht het u niet gek genoeg zijn; in onze proefkamer verzorgen wij regelmatig diners tot 12 personen, waar een (bekende) chef en sommelier niet bij ontbreken.

Traiteur

Sinds kort zijn wij tevens actief als traiteur. Zo kunt u niet alleen met de lunch bij ons terecht, maar maakt onze chef Sander elke dag weer de meest heerlijke gerechten zodat u 's avonds ook kunt genieten van een gezonde en vooral lekkere hap! 
Laat u verrassen door echte smaken!