Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Menard

Menard

De geschiedenis van dit wijndomein, waar onze populaire witte wijn Haut-Marin 'Pure' wordt geproduceerd, begon in 1920. Jean François Morel, Zwitsers wijnmaker, vestigde zich toen in de Gascogne om er wijn te gaan maken. De omvang van de wijngaarden was toen slechts 10 hectare. Dochter Denise en haar man Jean Jegerlhener vestigden zich ook op het wijngoed om met grote inzet de kelders te moderniseren en de hoeveelheid wijngaarden te vergroten. Niet alleen hun zoon Philippe, die zich volledig richtte op het onderhoud van de wijngaarden, kwam het team versterken. Hun dochter Elisabeth, oenoloog, en haar man deden het bedrijf snel in omvang en kwaliteit evolueren. Tot 2003 werd de complete productie verkocht aan de coöperatie, maar sinds de overname door dochter Elizabeth worden de wijnen er deels zelf gebotteld. Aangezien er nog steeds een deel aan de coöperatie verkocht wordt, zijn ze in staat alleen het allerbeste voor zichzelf te houden! Het resultaat is een hele pure, stuivende wijn die minstens een paar euro duurder smaakt.

-17%
Menard Haut-Marin 'Pure' 2016
Menard

Haut-Marin 'Pure' 2016

Een hele pure, stuivende wijn met in de geuraanzet peer en perzik en een florale toets van geurige witte bloemen. De smaak sluit daar mooi bij aan: droog maar rond, lekker fruitig, fris, opwekkend, sappig en fijn. De perfecte huiswijn.

€6,25
€7,50
Meer informatie Nu bestellen
- +
Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies