Sake

Aramasa Kimoto 'Enter Sake' Daiginjo

Aramasa Kimoto 'Enter Sake' Daiginjo
Licht
Krachtig

De methodologie van nog jonge Yusuke -brouwer van Aramasa- voor het brouwen van sake is "oude materialen, nieuwe technieken." Sinds de overname van de familiebrouwerij in 2009 is hij voor 100% overgestapt naar het maken van premium sake. Hij gebruikt enkele van de oudste methoden om sake te maken, zoals gisten in natuurlijke cedervaten in plaats van stalen tanks en met behulp van de arbeidsintensieve Kimoto-brouwmethode. Voor botteling wordt de sake voor 45 dagen op eiken vaten gerijpt. 
De 'Enter Sake' is een sake met een mooie diepgang en karakter. Hij heeft een zeer zachte aanzet en in de smaak verfijnde smaaktonen van Aziatische peer, gedroogde mango en praliné. De zuurgraad zorgt voor een lange, schone afdronk. 

Lees meer
€69,95 per stuk
Op voorraad
  • BrouwerijSekiya Brewery
  • HerkomstAichi Prefecture (Kitashitara)
  • TypeJunmai Daiginjo
  • Inhoud (ml)720 ml
  • Alcoholpercentage14,5%
  • Rice polishing rate50%
  • Sake meter value
  • Zuurgraad
  • Serveer temperatuurGekoeld serveren

Sake