Contact
+31 20 6622455

Ma t/m vrij van 08:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:30, zondag gesloten

Ant Moore Sauvignon Blanc 'Signature' 2016

In de levendige geur ruiken we verse brandnetel, tropisch fruit zoals passievrucht en guave verweven met wat meloen en citrusfruit. De smaak is fijn en subtiel, goed in balans en de afdronk is lang en fris.

€12,95
€11,25 Incl. btw
 In winkelwagen
Schrijf een review
Nog geen beoordeling

De stijl van de sauvignon is als Europees te typeren; geen overdreven uitbundige plantenaroma’s dus in de sauvignon blanc, de nadruk ligt op balans, zuiverheid en drinkbaarheid. Er wordt in twee rondes geoogst, in een tijdsbestek van 2 weken en altijd ’s avonds, zodra het koel begint te worden. De vergisting vindt deels plaats op stalen tanks en deels op grote, oude vaten. In de levendige geur ruiken we verse brandnetel, tropisch fruit zoals passievrucht en guave verweven met wat meloen en citrusfruit. De smaak is fijn en subtiel, goed in balans en de afdronk is lang en fris. Een mooi voorbeeld van een Nieuw-Zeelandse sauvignon blanc waarin mineraliteit, complexiteit en balans op de voorgrond staan.

Kleur: Wit
Inhoud (ltr): 0,75
Druivenras(sen): Sauvignon Blanc
Bijzonderheden: Biologisch
Beoordelingen:

Biologisch (178)
Sauvignon Blanc (31)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.

Geen reviews gevonden...

Voor een goed werkende site maken wij gebruik van cookies. Uitsluitend voor eigen gebruik. Wijzigen kan hier: Manage cookies